Tiszta lappal indulni a természetgyógyászati eszközök segítségével

Publikálta január 23, 2024 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Sokan az új év beköszöntével várják a pozitív változást az életükben, de fontos tisztában lenni azzal, hogy az év kezdete önmagában nem hoz pozitív változást az életünkben. Soha nem kerülhetjük meg a belső világunk átalakítását, új hitrendszerek kialakítását, a régi berögződések, szokások elengedését.

Tóth Edina, természetgyógyász az alábbiakban részletezi, hogyan tudjuk a problémákat leküzdeni, és tiszta, új lappal indítani az életünket, rálelni a testi-lelki harmóniára.

Tóth Edina b

Merni kell váltani, változtatni, mert ahogy beáramlik az új, úgy leszünk egyre inkább tisztában azzal, mit akarunk, úgy fogjuk látni, mi az, ami a javunkat, a fejlődésünket, a gyógyulásunkat szolgálja.

Hogyan működik, és mire jó a biorezonancia5

– Lehet, hogy az elején akadályokba ütközünk, de nem szabad, hogy ezek eltántorítsanak bennünket, sokszor a nehézségek segítenek tisztábban látni, mi az, amit már tényleg el kell engedni, melyek a bennünk lévő blokkok. Nagyon sok energia kell egy új, minőségi élet kialakításához, melyhez segítségre lelhetünk a természetgyógyászatban.

Tóth Edina, természetgyógyász5

– A reflexológia segíti a test méregtelenítését, segít megújulni, mind fizikai, mind mentális szinten. Nyugtatja az idegrendszert, hozzájárul a hormonrendszer optimális egyensúlyához. Ahogy tisztulunk, úgy tisztul, és változik a körülöttünk lévő világ – kezdte az Anide szalon tulajdonosa, Tóth Edina.

Tóth Edina, természetgyógyász5

– Energetikai tisztulást eredményezhet például a biorezonanciás kezelés és a hangtálterápia is. Világunkban egyre több eszköz áll a rendelkezésre, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz, azaz önmagunkhoz. Merni kell tapasztalni, kísérletezni, egyénre szabottan keresni ezeket. Fel kell ismerni, hogy a halogatás ideje lejárt, felelősséget kell vállalnunk önmagunkért és a tetteinkért. Minden változtatáshoz, gyógyuláshoz szükséges erő, ott van bennünk, emberekben. Nincs holnap, nincs tegnap, nincs jövő év. A mostban való hozzáállásunk az, amely meghatározza a jövőnk alakulását. Életmód- és szemléletváltás a kulcs mindenhez – zárta a szakember.

További információ: https://www.anide.hu/

The post Tiszta lappal indulni a természetgyógyászati eszközök segítségével appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Cristiano Ronaldo: Nem néztem a The Bestet, ezek a díjak veszítettek a hitelességükből

A 38 éves portugál legenda annak az ...

NHL: a Nyugati második Jets sem tudta megállítani a Bruinst

A címvédő Golden Knights 11 gólos meccset ...

NBA: Embiid 70 (!) pontjával nyert a 76ers, Towns 62-je is kevés volt a Nyugati elsőnek

Luka Doncic és Janisz Adetokunbo tripla duplázott, ...

Hahn János: Csak a munkára koncentrálunk

A Törökországban edzőtáborozó Paksi FC támadója, Hahn ...

Női röplabda Extraliga: továbbra is hibátlan a Vasas

Az éllovas Vasas Óbuda 3:0-ra legyőzte vendégét, ...
Hirdetés