Mi alapján válasszunk kisállat rendelőt?

Publikálta május 28, 2018 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Amikor örökbe fogadunk, vagy megvásárolunk egy kisállatot, onnantól kezdve felelősek vagyunk érte. Gondoskodnunk kell róla minden szempontból, az etetéstől kezdve a szeretgetésig, kedvencünk egészségének megőrzése érdekében pedig egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízzuk a kisállat gyógykezelését. Nem csak betegségek esetén lehet szükségünk megbízható állatorvosra, hanem a védőoltások beadásáért, a mikrochip felhelyezéséért és az ivartalanításért is hozzá fordulhatunk. Nem könnyű kiválasztani az ideális állatorvosi rendelőt, de van pár szempont, amit figyelembe véve nagyobb eséllyel találjuk meg azt, akit keresünk.

Az egyik klasszikus módszer a körbekérdezés. Sosem árthat megérdeklődni állattartó ismerőseinktől, hogy ők kire bízzák a kisállat gyógykezelését, és mennyire elégedettek vele. Ezzel már legalább felmérhetjük a környékbeli lehetőségeinket. Amikor arra kerül a sor, hogy elkezdünk rendelőkbe járni, vegyük figyelembe a személyzet hozzáállását. Állatorvoshoz menni sosem kellemes – főleg a kis kedvencünknek – ezért mindenképp olyan rendelőre bízzuk a kisállat gyógykezelését, ahol barátságosan állnak hozzá a feladathoz.

Az is fontos szempont, hogy milyen nyitvatartási időben mehetünk kisállat gyógykezelésre. Nem érdemes olyan állatorvosi rendelőt választani, ahol a rendelési időpont napi pár óra, keressünk inkább olyat, ami legalább a hét egyik napján tovább van nyitva a hagyományos munkaidő végénél. Végül az sem utolsó szempont, hogy hányféle szolgáltatása van az adott kisállat rendelőnek. Persze lehet, hogy mi tényleg csak az alapszolgáltatásokat fogjuk igénybe venni, de sosem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk olyan speciális szolgáltatásokra, mint például fogkő-eltávolítás.

Amennyiben megbízható állatorvost keres, bátran keresse fel a budapesti LongLife kisállat rendelőt! További információért látogasson el honlapunkra, a www.longlifevet.hu címre, hogy megismerhesse szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-614-6962-es telefonszámon, vagy személyesen a rendelőnkben!

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Potencianövelőket vont ki a forgalomból a Nébih

Aki megvásárolta, annak vissza kell vinnie ezeket ...

USA: az oroszok szerződést szegve fejlesztenek rakétákat

Az USA szükség esetén kész megsemmisíteni a ...

Lézerfizikusok kapták a Nobel-díjat

A lézerfizika területén elért úttörő eredményeiért három ...

Egy falubeli vassal fizetett, hogy elvihesse

Tovább a teljes hírhez.

Ha egyszer belekerülsz, megmérgezi az életed

Tovább a teljes hírhez.

Sírtam, letettem mindent elé, és megszülettem még egyszer

Tovább a teljes hírhez.

Lombikoroszlánok születtek Dél-Afrikában

A tudósok remélik, hogy a technika alkalmazható ...

Cunami: elfogadhatja a külföldi segélyt Indonézia

Tömegsírba temetnek 300 áldozatot. Tovább a teljes hírhez.

Fájdalomcsillapítók juttaták börtönbe a floridai orvost

Annyi függőséget okozó gyógyszert írt fel, hogy ...

Gyenge hidegfront érkezik

A hőmérséklet 7 és 19 fok körül ...
Hirdetés