Milyen szülői példát mutat Rubint Réka a gyermekeinek?

Publikálta szeptember 8, 2021 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Rubint Réka még Norbi rosszulléte előtt egy nappal arról beszélt Köböl Anita műsorában, mennyien elfelejtik, hogy férje már nem aktív aerobik edző, hanem üzletember, mégis milyen példát tud mutatni számukra, ehhez képest hányan kikezdik az ötvenéves férfit. Akkor még senki sem sejtette, hogy másnap ismét újraélik a legnehezebb időket…

Ők ketten mindig is úgy alakították a családi életüket, hogy gyermekeik számára a munka és a befektetett energia értékkel bírjon. S bár sokan gondolják róluk, hogy három gyerekük számára egy kacsalábon forgó palotában mindent tálcán kínálnak nekik, Réka egyértelműen annak a híve, hogy szülőként jó példát mutassanak nekik, és mindenért meg kell dolgozni.

Családon belül kidolgoztak egy különleges rendszert, amivel gyermekeiket motiválni tudják. Hogy milyen megoldást választottak erre, az a #nofilter – Nők, filter nélkül adásából az alábbi videóban kiderül!

„Egyik gyerekem motiválja a másikat, a másik a harmadikat. De ahhoz, hogy ez a motiváció meglegyen, a szülőnek kell példával előttük járni. Engem óriási büszkeséggel tölt el, amikor a táborban vagyunk és azt hallom, hogy mennyire kedvesek, illedelmesek a gyerekeim, mennyire előzékenyek” – mondja Réka, aki már pici koruk óta következetes elveket vall a gyereknevelésben. – „Nekem és a Norbinak is ugyanaz az elvünk: ahhoz, hogy egy gyerek repülni tudjon, meg kell tanítani. És ezt úgy tudod megtenni, ha nem egy burokban neveled. Az kőkeményen a mi feladatunk, szülőké, hogy abban a pillanatban, hogy kikerül a világba és ott alkalmazkodnia kell, megfelelően legyen szocializálva, érik olyan ingerek, mint munka, kitartás, mint küzdeni valamiért, az álmaikért, hogy tudjon megharcolni a boldogságáért, azért, hogy ő jól legyen önmagával.”

Réka arról is beszélt a műsorban, mennyire félti gyerekeit a közösségi média hatásaitól, hogyan próbálja megóvni őket az özönvízszerű negatívumoktól, ahogy arról is, miként látja a mai tinédzserek világát. A #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával minden szerdán 19 órakor hallható a Spirit Fm műsorán, csütörtökönként 20 órától pedig megtekinthető a Youtube-on.

The post Milyen szülői példát mutat Rubint Réka a gyermekeinek? appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

BL: Gnabry és Lewandowski játéka kérdéses Barcelonában

Kérdésessé vált a Bayern München két ...

Bundesliga: A Bayern talán most még túl nagy falat számunkra – Marsch

Mint ismert, a Bayern München idegenben 4–1-re ...

Brazília: David Luiz a Flamengóba szerződött – hivatalos

A Magyar Távirati Iroda arról ír, hogy ...

Sportkedvelő pápák – világklasszisok sora kereste már fel a katolikus egyházfőt

A szeptember 5-én kezdődött Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ...

FTC: Nehéz döntést hoztam – Ihor Haratin

A Ferencvárosból távozó ukrán futballista, Ihor Haratin ...
Hirdetés