A legmenőbb social media sztárokkal ünnepelte huszadik születésnapját a JOY

Publikálta június 20, 2018 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Második alkalommal díjazta a közösségi média legmeghatározóbb szereplőit a JOY magazin. A Social Media Award díjátadó gáláján kilenc különböző kategória jelöltjei közül kerültek ki a győztesek, többek között Dukai Regina, Mádai Vivien, Rubint Rella és Lotfi Begi. A közönség szavazatai alapján megválasztott hírességek mellett a magazin egy különdíjat is átadott, ezért Cinthya Dictator léphetett büszkén a színpadra. A nagyszabású díjátadó során pedig nem csak a nyerteseket, de az idén második X-be lépő magazint is megünnepelték a sztárok.

Csütörtök este a Kopaszi gáton, a Le Bistro-ban jelentek meg a hazai közösségi média meghatározó alakjai. A JOY magazin 2018-as Social Media Award nagyszabású díjátadóján kilenc kategória győzteseit ünnepelhette a közönség.

Csak úgy mint tavaly, idén is szerepet kaptak a szerelmesek, a #szerelmesvagyok legtöbb szavazatát begyűjtő párosa Kulcsár Edina és Csuti lett. A #undergroundvagyok jelöltjei közül Lotfi Begi vehette át a díjat, míg a #fittvagyok kategória legmotiválóbb hölgyei közül a 19 éves Rubint Rellára érkezett a legtöbb szavazat. Szintén visszatérő kategória volt a #mindigottvagyok, amelyben Lakatos Leventére érkezett a legtöbb szavazat.

Az idei Social Media Award kampányban az olvasók négylábú kedvenceikre is voksolhattak, a közösségi média legnépszerűbb kutyái közül Demény, a vizsla került ki győztesen.

JOY magazin 2018-as Social Media Award díjátadó galéria:

JOY Magazin – Social Media Award díjátadó gála
1 a 6Mádai Vivien


Lotfi Begi


Lakatos Levente


Kulcsár Edina és Csuti


Dukai Regina


Cinthya Dictator

Természetesen nem maradhatott ki a beauty- és fashionvonal sem, a közösségi média szépség- és divatnagyköveteire a #beautyfanvagyok, és a #fashionfanvagyok kategóriákban lehetett szavazni. Előbbit a népszerű vlogger, Karin Dragos nyerte, utóbbit pedig Dukai Regina.

Az olvasók a #gasztrofanvagyok kategóriában Fördős Zét tartották a legnagyobb gasztro influencernek míg a legnépszerűbb anyuka Mádai Vivien lett, aki a #anyavagyok kategória díját vette át.

Az idén 20. születésnapját ünneplő magazin egy külön díjat is átadott csütörtök este, amit Cinthya Dictator vehetett át, a #underground kategória jelöltje.

Az est házigazdája Gyetván Csaba volt. A jelöltek mellett a gálán bulizott még többek között Nyári Dia, Nagy Alexa, Sarka Kata, Köllő Babett, Yvonne Dederick, Kovács Dóri, Görgényi Fruzsina, Puskás Peti, Edvin Marton, Pribelszki Norbi, Miskovits Marci, Pál Tamás és Vásáry André.

The post A legmenőbb social media sztárokkal ünnepelte huszadik születésnapját a JOY appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Vereséggel zárta a magyar futsalválogatott a somorjai felkészülési tornát

A szlovákokkal, a svédekkel és a csehekkel ...

Major döntőbe jutott sportpisztolyban az olimpiai kvalifikációs versenyen

A magyar versenyzőnek két, még nem kvótás ...

Ismét megrendezték a nyíregyházi Ovi-Kosár Kupát

„Reméljük, hogy sok, ehhez hasonló programot szervezhetünk ...

Bemutatták Madridban a Tóth-Zele József pályafutásáról készült filmet

A Real magas szinten képviseltette magát a ...

Cristiano Ronaldo: Nem néztem a The Bestet, ezek a díjak veszítettek a hitelességükből

A 38 éves portugál legenda annak az ...
Hirdetés