A döglött kutya elszállítását szabályosan és rizikómentesen megoldjuk!

Publikálta augusztus 30, 2018 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Az állatok élete rövidebb, mint egy emberöltő, így, ha valaki háziállatot tart, sajnos többször is megtapasztalhatja, hogy milyen elveszíteni egy négylábú barátot. A kutyák betegség, baleset vagy csak természetes öregedés következtében is elpusztulhatnak, és a gazdinak ezután még meg kell oldania a kutya tetemének eltüntetését. Korábban erre bizonyos helyeken dögkutakat alkalmaztak, de ez ma már nem jellemző, hiszen egyértelmű környezetvédelmi és közegészségügyi kockázatokat hordoz magában.

Ha a kertben vagy az udvaron, esetleg a közeli erdőben szeretné valaki elföldelni a tetemet, az hasonló rizikóval jár, illetve szabályokba ütközhet, ráadásul a városban élők számára nem igazán van ilyen lehetőség. Az állati tetemek veszélyes hulladéknak számítanak, illegális lerakásuk pénzbírsággal jár. A döglött kutya elszállítását, illetve egyéb állati tetemek szállítását a 2016-os rendelet szerint csak engedéllyel rendelkező cégek végezhetik.

A szabályszerű megsemmisítéshez segítségül hívhatók olyan cégek, akik vállalják a döglött kutya elszállítását. A www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon megismerheti cégünk tevékenységét és a döglött kutya elszállítását nyugodtan ránk bízhatja! Az elszállítást követően a tetemhamvasztásra kerül, így az állat semmilyen további veszélyt nem jelent környezetére.

Döglött kutya elszállításához minden alapvető felszereléssel és a szükséges járművekkel is rendelkezünk, így a feladatot hatékonyan és gyorsan végre tudjuk hajtani. Szolgáltatásainknak köszönhetően nem kell a tetemmel a kelleténél többet foglalkoznia, csak hívjon minket, és a többit mi megoldjuk, hogy Ön nyugodtan, békésen búcsúztathassa kedvencét!

A döglött kutya elszállításával kapcsolatos részletekről megadott elérhetőségeink bármelyikén tájékozódhat, keressen fel minket bizalommal a +36-30-311-7788-as telefonszámon, illetve írjon üzenetet honlapunkon keresztül, szakértő munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Vereséggel zárta a magyar futsalválogatott a somorjai felkészülési tornát

A szlovákokkal, a svédekkel és a csehekkel ...

Major döntőbe jutott sportpisztolyban az olimpiai kvalifikációs versenyen

A magyar versenyzőnek két, még nem kvótás ...

Ismét megrendezték a nyíregyházi Ovi-Kosár Kupát

„Reméljük, hogy sok, ehhez hasonló programot szervezhetünk ...

Bemutatták Madridban a Tóth-Zele József pályafutásáról készült filmet

A Real magas szinten képviseltette magát a ...

Cristiano Ronaldo: Nem néztem a The Bestet, ezek a díjak veszítettek a hitelességükből

A 38 éves portugál legenda annak az ...
Hirdetés