Fény és biztonság egy üvegben: az edzett üveg

Publikálta július 30, 2018 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Alapvetően mindannyian a világos, fényes terekben érezzük jól magunkat. Egy sötét szoba hosszú távon nagyon rossz hatással van a kedélyállapotunkra, de ez csak az egyike a negatív hatásainak. Szerencsére ma már több különböző módja is van annak, hogyan lehet több természetes fényt vezetni a helyiségekbe még akkor is, ha alapvetően nem világosak. Az üvegfalak, üvegajtók és üvegkorlátok beépítésével a szobák világosabbak, az irodák napfényesebbek lesznek. Nem csak spórolunk, és ezzel csökkentjük a rezsi összegét, de jobban ki tudjuk használni nyáron a hosszabb nappalokat is. A kedvünk jobb lesz, a hangulatunk pozitívabb, és a teendőinkkel is eredményesebben haladhatunk.

Az edzett üveg az egyik legjobb alapanyag, akár ajtót, korlátot, vagy üvegfalat szeretnénk beépíttetni, ugyanis sokkal erősebb és ellenállóbb, mint a hagyományos ablaküveg, de nem csak ez az egyetlen előnye, hiszen még a gyártási folyamat során is díszíthető, alakítható a megrendelő igényei szerint.

Az edzett üveg azért olyan erős, mert ahogyan a nevében is benne van, különleges hőkezelési eljárással edzik ellenállóra. Ez azt jelenti, hogy az üveget 700 Celsius fokra hevítik fel, majd lehűtik. A hőingadozás hatására különlegesen erőssé, edzetté válik. Ez azt jelenti, hogy az edzett üvegből készült üveglapok mindenféle erőkifejtéssel szemben ellenállóbbak lesznek, vagyis nehezebben törnek el, hajlanak meg. Ez még nem minden, mert az is az előnyei közé tartozik, hogy egészen másképpen törik, mint a hagyományos üvegek. Ha baleset történik, nem nagy, éles darabokra válik szét, hanem apró, életlen üvegmorzsákra, hogy ne okozzon sérüléseket.

Az edzett üvegre homokfúvással tetszőleges mintát lehet rajzolni, így esztétikus és egyedi felület is válhat belőle, ami stílusossá tesz bármilyen teret. A www.smaragduveg.hu weboldalon Ön is igénybe veheti a Smaragd Üvegcentrum Kft. szolgáltatásait, és elkészíttetheti a saját, esztétikus, tartós, biztonságos, egyedi és nívós edzett üvegét! Forduljon hozzánk bizalommal és válassza cégünket, készíttessen edzett üveget velünk!

Ha kíváncsi a rendelés részleteire, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken! Hívjon minket a +36-30-353-8394-es, illetve a +36-62-496-295-ös telefonszámon, vagy írjon a smaragduveg@gmail.com e-mail címre!

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Evezős Eb: Galambos Péter aranyérmet nyert Varesében

Galambos Péter aranyérmet nyert vasárnap könnyűsúlyú egypárban ...

DAC: Kalmár Zsolt vasárnap pályán, hétfőn megműtik

Vasárnap a címvédő és listavezető Slovant fogadja ...

Férfi kosár NB I: harminc évvel ezelőtt tett csodát és lett bajnok a Szolnok

Harminc évvel ezelőtt nyerte meg első bajnoki ...

Videó: csatárról a védőre, védőről a kapuba – ritka szerencsétlen öngól

Az argentin élvonalbeli labdarúgó bajnokságban ritka szerencsétlen ...

El Clásico: minden, amit a Real–Barcáról tudni érdemes – infografika

Szombaton rangadót rendeznek a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a ...
Hirdetés