Vállalkozók jótékonykodtak a Cseppkő Gyermekotthonban

Publikálta december 10, 2020 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

Igazán megható pillanatokat élt át együtt több sikeres cégvezető: önkéntes munkájukkal még boldogabbá tehették a gyermekotthon lakóit. A BNI 305 üzleti csoport több tagja megszervezte, hogy társadalmi munkában részt vegyen a Cseppkő Gyermekotthon hatalmas kertjének rendbetételében.

Az önkéntes üzletemberek nagy lelkesedéssel és örömmel vállalták el e nemes feladatot, hogy az itt élő fiatalok rendezett környezetben élvezhessék a szabadban töltött tevékenységeiket. A siker nemcsak azon múlik, hogy az adott tevékenységi körben végezzük el feladatainkat, hanem hogy lelkileg és erkölcsileg hozzá tudjunk tenni a társadalom jobbá formálásához. Az ilyen pozitív cselekedetekkel motiválni szeretnék az embereket, hogy aki tud, tegye meg, ami tőle telik, és könnyítse meg a körülötte lévők életét.

Vállalkozók jótékonykodtak a Cseppkő Gyermekotthonban75

Több cég, köztük a BNI, a Zöld Zóna Plusz Kft., a Nyugizóna, a Defibrillátor Plusz Kft., a The Art Gallery, a HungariCom Kft., az AC Business Connect Kft., az Arbor Talent Kft., a Fireflies is a kezdeményezés mellé állt, hogy a jótékony programmal a gyermekek újra rendezett körülmények között, tiszta és gondozott kertben szórakozhassanak.

Vállalkozók jótékonykodtak a Cseppkő Gyermekotthonban45

A Cseppkő Gyermekotthon hatalmas területen, gyönyörű környezetben fekszik a Rózsadomb tetején. A BNI 305 tagjai közül Süle Zsuzsanna a Gyermekotthon önkénteseként tevékenykedik, és az ő kezdeményezésére a Zöld Zóna Plusz Kft. vállalta az udvar és park nyár végi rendbetételét. Az akcióhoz becsatlakozott a BNI 305 csoport több tagtársa is, akik saját, kollégáik, családtagjaik két kezi munkáját adták a Zöld Zóna Plusz Kft. által biztosított gépekhez. A csapat női tagjai pedig az iskolából délután hazatérő gyerekekkel foglalkoztak, játszottak, beszélgettek, sőt Varga Erika, a Defibrillátor Plusz Kft. kereskedelmi igazgatója egy rövid életmentő bemutatót is tartott. Ebédre pizzát rendeltek, amit a gyerekekkel, az ott dolgozó kollégákkal és a vezetőség néhány tagjával közösen fogyasztottak el, akiktől a közös étkezés alkalmával lehetőségük volt megismerni a Gyermekotthon szakmai munkáját is. A csoport tagjait mind megérintette az ott nevelkedő gyermekek sorsa és az ott dolgozók áldozatos munkája, és többen is jelezték a jövőbeli támogatási szándékukat.

Vállalkozók jótékonykodtak a Cseppkő Gyermekotthonban55

Herczeg Krisztián, a Cseppkő Gyermekotthon igazgatója nagy örömmel fogadta a csapat áldozatos és önkéntes felajánlását:

– Szeretnénk kifejezni hálánkat azért a rendkívüli segítségért és támogatásért, melyet intézményünk részére nyújtott a csapat. Munkájuk révén intézményünk kertje ismét régi fényébe tud megmutatkozni, mely hatás a gyermekek számára felbecsülhetetlen. Hozzájárultak, hogy gondjainkra bízott fiatalok a szabadidős tevékenységeiket egy rendezett, kulturált környezetben tudják megvalósítani. Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a csapat tagjainak, a gyermekeinkkel eltöltött hasznos időért, mely maradandó élménnyel szolgált a hétköznapjaikban.

The post Vállalkozók jótékonykodtak a Cseppkő Gyermekotthonban appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

Új csapatfőnök a Ferrari Forma-1-es csapatánál

Maurizio Arrivabene azonnali hatállyal távozott a maranellói ...

Hamilton megkoronázta szezonját

A Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi ...

Mercedes első sor a szezonzárón, Hamilton tizenegyedszer a pole-ban

Mercedes első sor az Abu-Dzabi Nagydíj időmérőjén. A ...

Hamilton győzelmével zsinórban ötödször világbajnok a Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte ...

A címvédő Real idegenbeli, a Tottenham sima hazai sikerrel előnyben

Szerdán újabb két meccsel folytatódtak a Bajnokok ...
Hirdetés