Kandász Andrea visszanyerte önbizalmát

Publikálta december 10, 2020 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

A tévés visszanyerte önbizalmát, mióta egy a palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően mára már több mint 20 kilótól szabadult meg, ezért egy rég eltemetett arcát is újra meg merte mutatni. 

Kandász Andi szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, így nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé.

„Minden nőnek ezer arca van, és én rendkívül boldog vagyok, hogy újra meg tudom mutatni ezt is. Büszke vagyok rá, hogy mostanra már 22 kilót adtam le egy gyógynövény összeállítás segítségével, és a fogyásomnak hála újra felvehetek ilyen ruhákat, hiszen ezt a női szerepemet az elmúlt időszakban nem mertem megmutatni. Nyáron, amikor elkezdtem a kúrát Keleti Andi tanácsára, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan ekkora eredményt tudok elérni. Persze a férjemnek a kis kibuggyanó hurkáimmal is tetszettem, de én nem voltam elégedett. És ez a lényeg. Magunknak megfelelni! És hát az sem mindegy, hogy 20 kilós súlyfelesleggel rengeteg betegség kialakulásának a kockázata is nagyobb, így többszörösen is jó okom volt arra, hogy változtassak. Egy ilyen ruha viselése azt üzeni, hogy „jól érzem magam a bőrömben. Szeretem, hogy ilyen sokszínű tudok lenni: anya, háziasszony, dolgozó nő, műsorvezetőként díva, de néha kukta is, de mindemellett egy érzéki, szexi, szerelmes nő. A férjem, mivel imád, minden súlycsoportomban vonzónak talál, de, ha én magamat nem annak látom, akkor sok mindenben akadályoz a párkapcsolatban is. Engem. Nem a férjemet. 23 éve szeretjük egymást szenvedélyesen. Fenntartjuk a tüzet. Erre nagyon figyelünk. Például szerepjátékokat is szoktunk játszani, amelyek során a Moulin Rouge ruhák is előkerülnek néha” – mesélte Andi, aki gyerekkora óta rajong a híres francia mulató világért, ahol extravagáns táncosok fantasztikus és olykor megbotránkozató revüműsorokkal kápráztatták el a közönséget.

Kandász bAz esküvői ruhám is ilyen volt: bordó-fehér, szexi. Imádok táncolni, tini koromban órákig el tudtam nézni a Moulin Rouge produkcióit, jártam is ott. Imádom a 19. századi francia irodalmat, nagyon érdekel a táncosnők misztikusnak tűnő élete. Természetesen itt nem arra gondolok, hogy sokszor kihasználták őket, mert a ledérséget könnyvérűséggel azonosították, hanem a művészetükről beszélek, amely persze rendkívül nőies, nagyon erotikus. Talán pont ennek hatása az, hogy eredetileg musical színésznőnek készültem, de 4 évente indult csak ez az osztály a főiskolán, így nem volt türelmem kivárni és a másik álmomat valósítottam meg, így lettem tévés” – tette hozzá Kandi.

The post Kandász Andrea visszanyerte önbizalmát appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

El Clásico: minden, amit a Real–Barcáról tudni érdemes – infografika

Szombaton rangadót rendeznek a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a ...

Síugrás: megműtötték Tande kulcscsontját, állapota kielégítő

Megműtötték a kulcscsontját a síugró Daniel-André Tandénak, ...

Játékossors: Bodnár László Kakával és Pirlóval játszhatott volna, de elszúrta

Ha nem sérül meg, Bodnár László 2007-ben ...

Gyász: elhunyt Bérczi István korábbi olimpikon tornász

Hetvenöt éves korában elhunyt Bérczi István, a ...

Jégkorong: id. Kovács Csaba távozik a szövetség vezetőségéből

Id. Kovács Csaba távozik a Magyar Jégkorongszövetség ...
Hirdetés