Hősnőket díjaztak a Hősök napján

Publikálta június 14, 2018 hircsatorna.com   ·   No Comments

Hírek a divat világából és a legújabb trendekdivat.png” />

A Hősök napján, a Műcsarnokban osztották ki a Minden Nő Hős díjakat. Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

A modern nő élete nem csak játék és mese: dolgozik, gyermeket nevel és háztartást vezet. Hősies harcot vív azért, hogy egyszerre meg tudjon felelni napjaink kihívásainak és helytálljon a klasszikus női szerepekben is. Az egyik legsikeresebb magyar startup, a rendi.hu által alapított elismerés, a Minden Nő Hős díj célja, hogy hangsúlyozzák a nők társadalmi szerepének fontosságát.

Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

Győrfi Anett küldetése a Női Bizalmi Kör vezetőjeként az önbizalom-növelés, a belső energiák megtapasztalása, a magabiztos fellépés és a harmonikus kapcsolódás. Arról beszélt, rendezvényeik központi témája az énidő és az inspiráció, amivel bátorságra, alázatra, hitre, kreativitásra és szenvedélyre ösztönzik a jelenlévőket.

kobol-anita-nagy-lead
Köböl Anita

Köböl Anita televíziós műsorvezető, edzésmániás vlogger, aki a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt, példaként áll nőtársai előtt.

Szintén kitüntették Rétfalvi-Kurucz Alexandrát, a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Szövetsége) gasztro bizottságának elnökét, a Design Stúdió Kft. ügyvezetőjét. A konyhatechnológus tervező úgy látja, a FIVOSZ-ban épp az visz előre, hogy a versenyszellemet megtartva nem földbe taposandó konkurenciát látnak a másikban, hanem olyan vállalkozót, akivel sok mindenben érdemes összefogni.

Kulcsár Edina szépségkirálynő a modern nők példaképe, azonban az ő életében is vannak nehézségek.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina

Előfordult, hogy megnyitottam a naptáramat, és amikor végignéztem a következő heti teendőimet akkor konkrétan elsírtam magamat. Túlzottan maximalista vagyok, mindenhova szeretnék elmenni, mindenhol szeretnék segíteni, és nem 100, hanem 120 százalékot teljesíteni. Én alakítom a programom, de a jövőben változtatnom kell ezen. Gyermekünk lesz, építkezünk, és ezek mellett éppen négy vállalkozást igyekszünk beindítani. Nagyon nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, hogy a családommal és a munkámmal is elég időt tudjak eltölteni. Óriási szerencsém van, hogy Édesanyámmal dolgozom együtt, és, hogy mindenki aki fontos nekem, szakmailag és magánéletileg is részese az életemnek” – mondta Kulcsár Edina.

Csillik Timur, a rendi.hu alapítója kifejezte abbéli reményét, hogy a rendezvény egy sorozattá, egy fontos és rendszeres felkiáltójellé válik a magyar közéletben, és mindig emlékeztet, hogy köszöntsük hőseinket, a magyar nőket.

The post Hősnőket díjaztak a Hősök napján appeared first on BellaCafe.hu.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

BL: Gnabry és Lewandowski játéka kérdéses Barcelonában

Kérdésessé vált a Bayern München két ...

Bundesliga: A Bayern talán most még túl nagy falat számunkra – Marsch

Mint ismert, a Bayern München idegenben 4–1-re ...

Brazília: David Luiz a Flamengóba szerződött – hivatalos

A Magyar Távirati Iroda arról ír, hogy ...

Sportkedvelő pápák – világklasszisok sora kereste már fel a katolikus egyházfőt

A szeptember 5-én kezdődött Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ...

FTC: Nehéz döntést hoztam – Ihor Haratin

A Ferencvárosból távozó ukrán futballista, Ihor Haratin ...
Hirdetés