Erstés vagy? Hétfőtől jön a nagy változás

Publikálta február 7, 2021 hircsatorna.com   ·   No Comments

Gazdasági hírek

Új digitális megoldás váltja az Erste Banknál a jelenlegi netbankot és mobilbankot.


300 ezer mobilbanki ügyfelünknek hétfőn automatikusan frissül az alkalmazása, a 700 ezer netbanki felhasználónál az átállás fokozatos lesz. Nyár közepétől minden felületen a bank George elnevezésű, digitális megoldása lesz elérhető. A George a bank teljes szolgáltatáspalettáját lefedi a számlanyitástól a befektetési szolgáltatásig

– mondta Jelasity Radován elnök-vezérigazgató.

A digitális platform indulásával párhuzamosan a bank bevezeti a George csomagdíjas számlát és kártyát, amelyet online, videós azonosítás segítségével lehet igényelni. A számla okos árazású, díja automatikusan igazodik a számlaforgalomhoz.

Mit tud George?

  • Az új rendszer valódi digitális pénzügyi asszisztensé tehető: a banki rendszerekben Magyarországon először alkalmazott elasztikus kereső az első néhány karakter után felkínálja a feltételnek megfelelő összes tranzakciót 4 évre visszamenőleg, kategóriákba rendezi a kártyatársasági adatok alapján a költéseket.
  • A számlaadatokat havi és éves bontásban elemzi, figyelmeztet a túlköltésre, megjegyzi a számlaszámokat és a neveket, segít kitölteni az űrlapokat.

Az Erste Csoport 2012-ben vezette be digitális platformját Ausztriában, majd folyamatos fejlesztésekkel tette elérhetővé Kelet-Közép-Európában, öt országban a bank hatmillió ügyfelének nyújt személyre szabott digitális pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar felület megelőzi fejlettségben a régiós országokét, az azonnali fizetési rendszernek köszönhetően.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mire képes még George, ITT olvashatsz részletesen a felhasználói tesztelés tapasztalatairól.

A cikk forrása.

loading...
Olvasói hozzászólások (0)

Kommentek lezárva.

Hirdetés
Közösség
Hirdetés

Legfrissebb hírek
Hirdetés

ETO FC Győr: „Édesapám egyszer csak szólt, kellesz a Milannak”

Továbbra is szenzációsan hangzik, hogy Paolo Maldini ...

Tollaslabda ob: Krausz és Sárosi is duplázott

A tokiói ötkarikás szereplésért egyaránt versenyben lévő ...

NB I: először nyert a Puskás Akadémia Zalaegerszegen

A Puskás Akadémia 2–1-es győzelmet aratott a ...

Úszás: Sarah Sjöström eltörte a karját

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Sarah Sjöström ...

Új csapatfőnök a Ferrari Forma-1-es csapatánál

Maurizio Arrivabene azonnali hatállyal távozott a maranellói ...
Hirdetés